Terug naar boven
Normal bottom background

Over Lot of Support

Lot of Support is de naam van mijn onderneming. Mijn eigen naam is Lotte Holwerda. Mijn praktijk bevindt zich aan huis, is gevestigd in Leidsche Rijn (Utrecht) en is gemakkelijk met auto of openbaar vervoer te bereiken.
Afspraken kunnen ook elders -op een door de client gewenste locatie- worden gemaakt.

Mediator

In 2018 heb ik een opleiding gevolgd bij VCM Trainingen tot erkend mediator. Dat betekent dat ik geregistreerd ben bij het ADR.
Ik faciliteer een klimaat waarin partijen samen kunnen komen om een conflict op te lossen, zonder daarvoor naar een rechter te hoeven gaan. De uitkomst wordt in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd.

Verpleegkundige & Leraar

Ik werk als vrijgevestigd verpleegkundige voor een aantal instanties binnen de jeugdgezondheidszorg en het onderwijs.
Middels gesprekken met jongeren draag ik bij aan screening en preventie van veel voorkomende problematiek in die leeftijdsgroep. Ik lever kortdurende zorg en zet waar nodig begeleiding uit. Daarnaast monitor ik dat traject op verzoek van de betreffende opdrachtgever.
Van oorsprong ben ik ook leraar basisonderwijs en heb 7 jaar voor de klas gestaan. Daarna heb ik mij geschoold in het geven van weerbaarheidtrainingen op sociaal, psychisch en emotioneel gebied, vooral in het voortgezet onderwijs.

Psychosociaal therapeut

Eerder – in december 2014 – heb ik de opleiding tot psychosociaal therapeut aan het Boswijk Instituut succesvol afgerond.┬áIk ondersteun en begeleid bij groei en ontwikkeling. In welke vorm dit proces verloopt hangt af van een gezamenlijk gemaakt stappenplan en is varieert uiteraard per client.